Tee elämyksestäsi juuri sinun näköinen. Voit täydentää joki-iglukokemuksesi haluamillasi aktiviteeteillä, joita tarjoamme. Ohjaa esimerkiksi joki-iglu kuvankauniiseen poijupaikkaamme ja lähde siitä Sup-Lautailemaan. Polje fatbikella tutustumaan tarkemmin Oulujoen upeaan luontoon tai kaupungille ja palaa elämyksiä rikkaampana takaisin omalle joki-iglullesi. Rentoudu hetki terassilla ja ihaile iltataivaan ainutlaatuisia värejä, ja virkistäydy puhtaassa Oulujoessa uimalla omalta laituriltasi.

Elämykset ovat sinua varten.

Aktiviteetit

Sup-laudan vuokraus

50 € / päivä ja 100€ viikonloppu.
Sup-lauta on hieno lisä retkelläsi ja upea tapa nauttia Oulujoesta!

Sup-lautakoulu

Haluatko oppia sup-lautailua ja oikean, turvallisen tekniikan? Kysy meiltä sup-lautakoulua, niin pääset tämän hienon lajin pariin heti oikealla tekniikalla.

Kajakin vuokraus

50 € / päivä ja 100€ viikonloppu.
Kajakilla pääset Oulujoelle upeisiin kohteisiin. Yhdistä kajakkiretki joki-iglumatkaasi ja nautit Oulujoen tarjonnasta täysillä.

Fatbiken vuokraus

40 € / päivä
Fatbikella ajat sinne, minne muut eivät pääse! Ota pyörä alle ja polje Oulujoen varrella oleville poluille ja maastoreitille. Pienet esteet eivät fatbikella ajellessa haittaa, vaan etenet pehmeästi ja kevyesti niiden ylitse. Halutessasi tuomme fatbiket pysähdyspaikkaasi.

Kalastusvälineet

20 € / päivä
Kyllä nappaa! Meiltä saat kalastusvälineet vuokralle joki-igluusi ja voit nauttia päivästä rennosti kalastellen.

Kalastusoppaan palvelut

Haluatko tietää Oulujoen parhaat kala-apajat? Tilaa kalastusopas käyttöösi, ja hän vie sinut kohti kunnon saaliita. Kesto, sisältö ja hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Artistin vuokraus

Joki-igluristeilyn ohjelmanumero voi olla myös artistin esiintyminen iglulla. Kesto, sisältö ja hinta sovitaan tapauskohtaisesti. Kysy palvelustamme lisää!

Veneen vuokraus

59 € ensimmäinen tunti, 29 € seuraavat tunnit. 150 € / päivä